Πλεονεκτήματα

Τα προϊόντα HERBARIUM από το 2013 έχουν δημιουργηθεί με έναν μοναδικό σκοπό, την κάλυψη της ανάγκης για εξουδετέρωση πηγών μολύνσεων είτε ιών είτε βακτηρίων. Αναγνωρίζοντας το μέγεθος της ανάγκης αυτής, στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση τόσο των κοινών καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών και εργαζομένων στον χώρο της εστίασης και της υγείας.

Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι η καλύτερη άμυνα είναι η σωστή πρόληψη και με αυτό κατά νου, τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει καινοτόμες σειρές προϊόντων καλύπτοντας όλο το φάσμα από περιποίηση δέρματος μέχρι απολύμανση ρούχων και επιφανειών. 

Η επιτυχία των σειρών αντιβακτηριακών, απολυμαντικών και καθαριστικών προϊόντων HERBARIUM δεν οφείλεται μόνο στην αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά τους. Ένας λόγος που η χρήση τέτοιων προϊόντων δεν ήταν τόσο εδραιωμένη όσο χρειαζόταν, ήταν ότι τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς δεν ήταν ούτε ευχάριστα ούτε εύκολα στην χρήση.

Εάν θέσουμε ως παράδειγμα τα αντιβακτηριακά τζελ χεριών, είναι προφανές ότι οι καταναλωτές ήταν δυσαρεστημένοι από τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς λέγοντας ότι κολλάνε, ότι ξηραίνουν τα χέρια και έχουν δυσάρεστο άρωμα.

Για τα τζελ HERBARIUM εμπλουτίσαμε την σύνθεση για να προστατέψουμε τα χέρια από το οινόπνευμα και να εξαλειφθεί η δυσάρεστη αίσθηση αλλά προσθέσαμε και ευχάριστα αρώματα με σκοπό ο χρήστης να θέλει ο ίδιος να τα χρησιμοποιεί και πιο συχνά.

Ακόμα και στην κατηγορία του κρεμοσάπουνου με αντιβακτηριακούς παράγοντες, δημιουργήσαμε συνθέσεις που απομακρύνουν βακτήρια αλλά ταυτόχρονα έχουν εξαιρετικά ήπιους καθαριστικούς παράγοντες για να μην ερεθίζουν τα χέρια και αποφεύγουν σύνηθη συντηριτικά των οποίων η μακροχρόνια χρήση είναι γνωστή πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.